DÖNER STOP

İnsan Kaynakları
Döner Stop deneyimli bir ekiple hizmet vermektedir. Firmanın kurucu ekibi ile restoran müdürleri de dahil olmak üzere yönetici kadrosunun tümü, uluslararası fast food zincirlerinde en az 20 yıllık tecrübeye sahiptir. Ekibin deneyimlerinin yerel kültür ile harmanlanması sonucunda Döner Stop markasıyla sektörde farklılık yaratılmıştır.

Mutfak dizaynından hijyene, şirket içi prosedürlerden eğitim programlarına kadar uluslararası standartlar uygulanmaktadır. Restoran sayısındaki artış paralelinde istihdam sayısı da hızla yükselecektir. 2015 yılı sonu itibariyle Döner Stop’un 300 kişilik bir ekiple hizmet vermesi öngörülmektedir.

Öğrenim Durumu

DÖNER STOP’ a geldiğinde kendini çok iyi hissedeceksin.
Çünkü, Gerçek DÖNER lezzetiyle tanışman için etin en lezzetlisi, ekmeğin en özeli,
sosun en şahanesi bir araya geldi!

Canın ne zaman isterse, nezaman acıkırsan sağına soluna bakman yeterli. Çünkü insanın
sevdiğine ulaşması bu kadar zor olmamalı, her aradığında yanında olmalı diye düşünüyoruz.

DÖNER STOP’ ta sıkılmak yok. Sevenler hızlıca kavuşur. Siparişini verirsin ve DÖNERİN hızlı bir şekilde hazırlanır.
Önemli olan da bu değil mi?
Tüm servis ve restoran personeli senin en lezzetli DÖNERİ yemen için çalışır.

Son birşey söyleyelim,
Kafanı çevirdiğin her yerde karşınızda olacağız.

Emin ol... Bu DÖNERİ yersin ve DÖNER YİNE GELİRSİN!